Düzce Haberleri

Düzce haberleri ve güncel Düzce gelişmeleri, Düzce ile ilgili tüm video, Düzce fotoğrafları ve Düzce haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Düzce

Düzce’de otomobilin motosikletle çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Kazanın ardından yola dökülen cam parçalarını vatandaşlar temizledi.

Düzce

Düzce’de kontrolden çıkan minibüs şarampole uçtu. Kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Düzce

Düzce’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri çerçevesinde Vali Selçuk Aslan’ın katılımıyla mevlid-i şerif programı düzenlendi.

Düzce

Düzce’nin Gölyaka ilçesinde “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri çerçevesinde şehitler için mevlit okutuldu.

Düzce

Düzce'de Jandarma ve Polis Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin yaptığı operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu ele geçirilirken 33 kişi hakkında işlem yapıldı.

Düzce

Düzce’de Emniyet ve Jandarma ekipleri tarafından son bir hafta içerisinde yapılan denetimlerde 20 bin 600 kişi sorgulandı,

Düzce

Düzce’de polis ve jandarma trafik timlerince 8-14 Temmuz tarihleri arasında yapılan uygulamada 11 bin 843 araç, 850 motosiklet kontrol edildi.

Düzce

15 Temmuz darbe girişiminde Gölbaşı'nda Özel Harekat Daire Başkanlığına düzenlenen saldırıda şehit olan Emniyet Müdürü Ufuk Baysan Düzce’de mezarı başında...

Düzce

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü öncülüğünde, sahipsiz sokak hayvanlarının rehabilitesine yönelik örnek bir çalışma yürüten Düzce Belediyesi, bu konuda...

Düzce

Düzce’nin Cumayeri ilçesinde meydana gelen patpat adı verilen tarım aracı kaza yaptı. 2 kişi yaralandı.

Düzce

Emniyet ekipleri tarafından yapılan şok uygulamalarda kusurlu görülen araç sürücülerine cezai işlem uygulandı, 2 araç trafikten men edildi.

Düzce

Düzce Valiliği Akçakoca Gazi Konferans Salonunda mevsimlik gezici tarım işçilerinin çalışma ve sosyal hayatlarının iyileştirilmesi izleme kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Backlink Paketleri