Düzce Haberleri

Düzce haberleri ve güncel Düzce gelişmeleri, Düzce ile ilgili tüm video, Düzce fotoğrafları ve Düzce haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Düzce

Düzce’nin Konuralp bölgesinde bulunan Prusias Ad Hypium Antik Tiyatrosu kazısı Düzce Belediyesi’nin güçlü desteği ile daha da hız kazanıyor.

Düzce

Düzce’nin Yörük Köyünde gerçekleştirilen fındık hasat şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

Düzce

Düzce’de kötü koku geldiği şikayeti ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından tespit edilen çöp eve Düzce Belediyesi müdahale etti.

Düzce

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, artan ihtiyaçlara karşılık vermek amacıyla sürdürdüğü; nitelikli, modern ve yenilikçi hizmet anlayışıyla yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Düzce

Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Düzce Şube Müdürlüğü tarafından koruma altında bulunan yavru Ebabil kuşu uçma egzersizleri yapıyor.

Düzce

Düzce'de seyir halindeki otomobil alevlere teslim oldu.

Düzce

Düzce Sağlık Müdürlüğüne bağlı ekipleri stant açarak anne sütünün önemi hakkında bilgiler verdiler.

Düzce

AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Kurukavak Köyünde heyelan meydana gelen, yolda oluşan hasarları yerinde inceledi.

Düzce

Zabıta Müdürlüğü ekipleri il dışından gelerek cadde ve sokaklarda dilenen şahsı yakaladı. Şahsın üzerinden 2 bin 675 TL çıktı.

Düzce

Düzce'de Beypiliç'e ait tırın frenleri boşalınca ters şeride girip balatalarından yandı. Olayda 2 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Düzce

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde seyir halinde olan otomobilin kaputundan bir anda çıkan yılan paniğe sebep oldu. Sürücü bu anları kayda aldı.

Düzce

Düzce’de jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda 4 bin 800 adet içi boş makaron, 20 bin 780 adet içi doldurulmuş makaron...

Backlink Paketleri