Düzce Haberleri

Düzce haberleri ve güncel Düzce gelişmeleri, Düzce ile ilgili tüm video, Düzce fotoğrafları ve Düzce haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Düzce

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şehirde etkili olan sağanak sonrasında mazgallara anında müdahale ederek su birikintilerinin önüne geçti.

Düzce

Düzce'de polis ve jandarma ekiplerinin 1 haftalık çalışmaları neticesinde 28 bin 293 şahıs sorgulanırken, 60 aranan şahıs ise yakalandı.

Düzce

Düzce’de huzur ve sukunetin sağlanması için yapılan çalışmalarda ruhsatsız olduğu tespit edilen 5’i kuru sıkı 17 tabanca ile 9 av...

Düzce

Düzce Valisi Selçuk Aslan ile birlikte devlet protokolü Yığılca'nın Kırık köyünde vatandaşlar ile buluşarak sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi.

Düzce

Düzce Valisi Selçuk Aslan, Kıbrıs Savaşı'nda gazi olan ve daha sonra hayatını kaybeden Mustafa Aydın'ına ailesi ile bir araya geldi.

Düzce

Düzce'de kayganlaşan yolda duramayan motosikletli yayaya çarptı. Yaya metrelerce havaya uçarak savrulurken kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Düzce

Düzce Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri çerçevesinde "Bisiklet Baharı ve Plogging Şenliği" düzenledi. Melensu Park’tan bisikletleri ile Anıtpark Meydanı’na kadar...

Düzce

Düzce'de 13 aileye süt ve bal üreticiliği için 289 bin lirası hibe 2 milyon 730 bin lira destek kredisi verildi.

Düzce

Düzce'de yılın 8 ayında 923 trafik kazasında 19 kişi hayatını kaybederken 449 kişi ise yaralandı.

Düzce

Düzce’nin Çilimli ilçesinde polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada 69,99 gram esrar maddesi ele geçirildi

Düzce

Düzce Valisi Selçuk Aslan, 6 kilometrelik Korugöl tabiat parkında şehre gelen üniversite öğrencilerle hem yürüdü hem sohbet etti.

Düzce

Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen 1976’dan günümüze Meslek Yüksekokulu’na değer katan mezunların katılımıyla “Düzce Meslek Yüksekokulu 48.Yıl Mezunlar...

Backlink Paketleri