Düzce Haberleri

Düzce haberleri ve güncel Düzce gelişmeleri, Düzce ile ilgili tüm video, Düzce fotoğrafları ve Düzce haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Düzce

Akçakoca Gönül Yavuz İlkokulu öğrencileri Düzce Üniversitesi Botanik Bahçesi’ni gezdi, bitkileri tanıdı.

Düzce

Düzce Merkez Büyük Cami din görevlileri ve dernek yönetimi ile bir araya gelen Başkan Faruk Özlü, tarihi cami ve çevresine...

Düzce

Düzce Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2023 yılı 2. dönem buzağı destekleme ödemelerine başlandığını duyurdu.

Düzce

Düzce’de yaralı olarak bulunan ve tedavisi tamamlanan tilki ekipler tarafından doğal yaşam alanına bırakıldı.

Düzce

Düzce'de seyir halindeki otomobilin motor kısmında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin söndürdüğü yangında araçta hasar oluştu.

Düzce

Düzce’de daha önce uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan işlem yapılan şüpheli şahsın üzerinde ve ikametinde yapılan aramada 80 gram Sentetik...

Düzce

Düzce'nin Akçakoca ilçesindeki balıkçılar palamudun azalmaya başladığını söyledi. Balıkçı Ferhat Birinci, "50 kayıktan sadece 10'u balık tutabiliyor" dedi.

Düzce

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan uygulamalarda araması bulunan 26 kişi yakalandı 17'si adli mercilerce tutuklandı.

Düzce

Düzce İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, tarım işçilerine yönelik sağlık taramalarını sürdürüyor.

Düzce

Düzce'de öğretmenler tarafından oluşturulan Milli Eğitim Bakanlığı Arama Kurtarma Ekibi, Bolu'da tatbikata katıldı.

Düzce

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, Boğaziçi Kabalak Mahallesi'nde yapımı devam eden halı saha alanında incelemelerde bulundu.

Düzce

Yığılca Hocatman köyünde geçtiğimiz günlerde etkili olan sağanak sebebiyle meydana gelen heyelan bölgelerinde çalışmalar devam ediyor.

Backlink Paketleri