Emniyet Haberleri

Emniyet haberleri ve güncel Emniyet gelişmeleri, Emniyet ile ilgili tüm video, Emniyet fotoğrafları ve Emniyet haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Karabük'te meydana gelen silahlı saldırıda taksici yaralandı.

Kdz. Ereğli

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü İl genelinde operasyonlar gerçekleştirdi. Operasyonlarda 6 kişi gözaltına alındı.

Kdz. Ereğli

Narkotik birimleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 2 şüpheli yakalandı. Şüpheliler uyuşturucu satışı yapmak suçundan tutuklandı.

Türkiye Gündemi

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde emniyet ekipleri tarafından iki mahalleye uyuşturucu operasyonu düzenlendi. 3 şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Kdz. Ereğli

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Ereğli ilçesinde operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda ölümcül etkiye sahip uyuşturucu madde yakalandı.

Zonguldak

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü ile Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğünün ortaklığı ile ÇOGEP resim sergisi açıldı.

Türkiye Gündemi

TEM Otoyolu Bolu geçişinde durdurulan tırda narkotik köpeği 'Pako' ile yapılan aramalarda, tırın aküsüne gizlenmiş 22 kilo 100 gram toz...

Asayiş

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kent merkezinde dilencilik yaparak vatandaştan para isteyen şahıslara yönelik uygulama yaptı.

Türkiye Gündemi

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda 6 buçuk kilo skunk maddesi ele geçirildi.

Zonguldak

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü İl Merkezi ve Kdz. Ereğli İlçesinde operasyon gerçekleştirdi.

Zonguldak

Zonguldak'ta Yarın yıkımına başlayacak Fevkani Köprüsü için emniyet teyakkuza geçti. Yarından itibaren Gazipaşa Caddesi başta olmak üzere kuş uçmayacak.

Asayiş

Bir kolu Bartın’a da uzanan ve Şahinler Operasyonunun ayrıntıları belli oldu. Emniyet operasyona ‘Borç kapatma" çetesi adını verirken, çetenin şüphelileri...

Backlink Paketleri