Fiyat Haberleri

fiyat haberleri ve güncel fiyat gelişmeleri, fiyat ile ilgili tüm video, fiyat fotoğrafları ve fiyat haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Ekonomi

Aşırı zamlanan fiyatlar yabancılara bile pahalı geliyor, pahalılık Zonguldak’a da yansıdı

Alaplı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesindeki fındık üreticileri, serbest piyasada oluşan fındık fiyatlarının 2023 yılında 90 liranın üzerine çıkmasını bekliyor.

Ekonomi

Akaryakıt fiyatları rekor seviyelere ulaştı, yeni zam haberi geldi.

Ekonomi

Zonguldak'ta ya sezonunda düğün yapacak çiftler artan fiyatlar yüzüne sıkıntıda Çeyiz seti 72 bin TL 120 bin arası değişiyor.

Türkiye Gündemi

Gelen raporlara göre, önümüzdeki dönemde piyasaya çıkacak olan iPhone 15 Pro Max modeli, iPhone 14 Pro Max'in başlangıç fiyatı olan...

Zonguldak

Kapuz Plajında fiyatlar halkı üzmüyor, piyasa fiyatlarıyla en az yarı yarıya olan etiketler yüz güldürüyor

Ekonomi

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), Temmuz ayında doğalgaz toptan satış fiyatlarında değişiklik yapılmadığını duyurdu.

Gündem

Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonuçları için...

Zonguldak

Zonguldak Halk Pazarında fiyatlarda düşüşün başlaması vatandaşı memnun ederken, pazara ilginin arttığı gözlemlerdi.

Türkiye Gündemi

Türkiye’nin ilk patates hasadı Adana’da başlarken, bu yıl don vurmaması nedeniyle verimin yüksek olduğu, ilerleyen günlerde fiyatların düşeceği belirtildi.

Türkiye Gündemi

Adana'da bu yıl sebze ve meyvede Ramazan Bayramı öncesi zam beklenmezken, hava durumuna göre fiyatların düşebileceği belirtildi.

Türkiye Gündemi

Türkiye'nin en erkenci soğanının toplanmaya başladığı Adana'da hasat devam ederken fiyatların Ramazan Bayramı'ndan sonra düşmesi beklendiği bildirildi.

Backlink Paketleri