Gaziantep Haberleri

Gaziantep haberleri ve güncel Gaziantep gelişmeleri, Gaziantep ile ilgili tüm video, Gaziantep fotoğrafları ve Gaziantep haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

15 yaşındaki kız çocuğuna asansörde taciz ve bıçaklı saldırı iddiasıyla tutuklanan Ali K.’nın yargılandığı davada mahkeme kararını açıkladı.

Türkiye Gündemi

Göktuğ Arin adlı görme engelli genç, kapalı ambalajlı sucuk alışverişi sonrasında yaşadığı korkunç bir olay sonucunda yaralandı.

Türkiye Gündemi

Bir döviz bürosu çalışanı, 6 Ekim 2023 tarihinde Şahinbey ilçesine bağlı Alaybey Mahallesi Gaziler Caddesi'ndeki iş yerinde ilginç bir olaya...

Türkiye Gündemi

Gaziantep'te bir şahıs, evini bastığı kız arkadaşının annesini yaraladıktan sonra kız arkadaşını da öldürerek intihar etti.

Türkiye Gündemi

D-400 karayolu Şatırhöyük mevkiinde meydana gelen kazada, bir kamyon kırmızı ışıkta bekleyen 2 servis aracı ve 2 otomobili biçti. Kazada...

Türkiye Gündemi

Gaziantep'te, şüpheli bir motosikleti kovalarken kaza yapan yunus polisi Emirhan Şimşek, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Türkiye Gündemi

Instagram şifresi yüzünden ablasıyla tartışan genç kız, 4. kattan atladı. ağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Zeynep Ç.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği...

Türkiye Gündemi

İddiaya göre kız kaçırma meselesi nedeniyle aralarında husumet bulunan 2 aile arasında gece saatlerinde silahlı kavga çıktı.

İki kız çocuğu, ağabeylerinin eski eşinin yakınları tarafından markette öldüresiye darp edildi.

Bir şahıs, evde yaşanan tartışma sonrası boşanma aşamasındaki eşini öldürdükten sonra 3 çocuğu ve evde bulunan komşusunu yaraladı.

Direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra devrilen akaryakıt yüklü tankerin sürücüsü hayatını kaybetti.

Sözlü tartışma nedeniyle daha önce husumetli olan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi ölürken, 1 kişi de yaralandı.

Backlink Paketleri