Gazze Haberleri

Gazze haberleri ve güncel Gazze gelişmeleri, Gazze ile ilgili tüm video, Gazze fotoğrafları ve Gazze haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Memur Sen’e bağlı Sağlık Sen Zonguldak Şube Başkanlığı tarafından Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde Türkiye’nin 81 ilinden hastanelerden seslenerek,...

Dünya

İsrail güçleri Gazze’ye Girdi, hedefte Hamas var

Zonguldak

Filistin’e yapılan saldırıların ardından Türkiye’de üç günlük Ulusal Yas ilan edilmişti. Ülke genelinde olduğu gibi Zonguldak’ta da bayraklar yarıya indi.

Türkiye Gündemi

İsrail İstanbul Başkonsolosluğu önünde 80 bin kişi tarafından protesto eylemi düzenlendi. Konsolosluğa girmek istenildi, çıkan olaylarda 1 kişi hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Karabük’te çok sayıda kişi, Gazze’de el-Ehli Baptist Hastanesi’nin bombalanmasının ardından İsrail’i protesto etti.

Dünya

Türkiye, İsrail'in Gazze'deki hastaneye yönelik saldırısında yaşamını yitirenler için 3 günlük ulusal yas ilan edecek. Bu karar, AK Parti Grup...

Dünya

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Dr. Eşref el-Kudra, Al Ahli Arab (Baptist) Hastanesi katliamının benzersiz ve tarif edilemez olduğunu ifade etti.

Dünya

Gazze'de Filistinli bir çocuk, İsrail'in hastaneye düzenlediği saldırıda yaralanan kardeşine kelime-i şehadet getirmeye çalıştığı anlar yürek sızlattı.

Zonguldak

Gazze'de terör devleti İsrail'in hastane saldırısında hayatını kaybeden siviller için 81 ildeki camilerde selalar okunmaya başladı.

Zonguldak

Zonguldaklı Gazeteci Cem Küçük, İsrail'in Gazze saldırılarına sert tepki gösterdi.

Dünya

Bolu’nun İzzet Baysal Caddesi’nde gece saatlerinde bir araya gelerek, Gazze’de hastanelere yönelik yapılan saldırıları sloganlarla kınayan onlarca kişi caddeyi inletti.

Türkiye Gündemi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gazze’de yaşanan ve tarihte benzeri olmayan bu vahşeti durdurmak için tüm insanlığı harekete geçmeye davet ediyorum”...

Backlink Paketleri