Gözaltı Haberleri

gözaltı haberleri ve güncel gözaltı gelişmeleri, gözaltı ile ilgili tüm video, gözaltı fotoğrafları ve gözaltı haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak’ta Kafes operasyonunda yakalanan 11 şüpheliden 8’i bu sabah saatlerinde Zonguldak Adliyesi’ne sevk edildi.

Bartın

Bartın'da özel bir rehabilitasyon merkezinde düzenlenen operasyonda 27 şüpheli gözaltına alınarak sorgulandı.

Karadeniz Ereğli ilçesinde 10 Eylül 2023 tarihinde Ilıksu mevkisinde kamp yaptığı bölgede ölü olarak bulunan Bartu Can'un ölümüne dair soruşturma...

Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ne düzenlenen operasyon sonucunda birçok kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. 

Bartın'da yapılan eş zamanlı operasyonda çok sayıda kişi tehdit, şantaj, tefecilik iddialarıyla gözaltına alındı.

İçişleri Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafıyla uygunsuz hareketler yapan şahsın İstanbul'da gözaltına alındığını bildirdi.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı.

Kastamonu

Kastamonu'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, uyuşturucu madde taşıdığı tespit edilen 3 şüpheli gözaltına alındı.

Asayiş

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Kozlu İlçesinde operasyon gerçekleştirdi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 3 şüpheli şahıs yakalandı.

Asayiş

Bartın Emniyet Müdürlüğü, internet üzerinden vatandaşları dolandıran 5 şüpheliyi yakaladı. Şüpheliler, İzmir ve Bursa'da gözaltına alındı.

Türkiye Gündemi

Kastamonu'da narkotik ekiplerince bir şahsın üst ve ikametinde yapılan aramada çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıs tutuklandı.

Türkiye Gündemi

Adana’da açığa alınan Yüreğir'in eski kaymakamı M.K., dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alındı.

Backlink Paketleri