Hatay Haberleri

Hatay haberleri ve güncel Hatay gelişmeleri, Hatay ile ilgili tüm video, Hatay fotoğrafları ve Hatay haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Kamyona arkadan çarpan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti. Kaza, gece saatlerinde Erzin'in Kısık mevkiinde meydana geldi. Seyir halindeki otomobil, aynı...

Türkiye Gündemi

Bir kişi, sosyal medya üzerinden tanışıp, Antalya'da buluştuğu kadınla çıktığı yemekte adisyon oyunuyla 9 bin 500 TL hesap ödedi.

Türkiye Gündemi

4 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen bir kişi tutuklandı.

Türkiye Gündemi

İki motosikletin karıştığı trafik kazasında bir sürücü hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Depremin vurduğu Hatay’da zeytin hasadı başladı. Asrın felaketinin yerle bir ettiği 11 il için 11 zeytin fidanı dikildi.

Türkiye Gündemi

Depremde Hatay’da enkazda çıkarılan ve yakınlarının aylardır haber alamadığı 26 yaşındaki genç kadının ablası İlknur Karaca, herhangi bir DNA eşleşmesi...

Türkiye Gündemi

Depremin vurduğu Hatay’da ailesiyle birlikte yaşadığı evin enkazından 7. günde çıkarılan 34 yaşındaki Tolga Fakıoğlu, aylar süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Türkiye Gündemi

Asrın felaketinin yerle bir ettiği Hatay’da ünlü Fransız Arazi Sanatçısı Saype’nin dünyaya birlik ve beraberlik mesajı vermek amacıyla enkaz üzerine...

Türkiye Gündemi

Hatay'ın Defne ilçesinde yaşayan 24 yaşındaki Gizem Sönmez, 6 Şubat 2023'teki Elazığ depreminde sağ kolunu ve ayak parmaklarını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Hatay'ın Antakya ilçesinde, çöp kamyonuna arkadan çarpan otomobil, iki araç arasında sıkışan temizlik işçisinin hayatını kaybetmesine neden oldu.

Türkiye Gündemi

Bozulan kamyonu çekiciye yüklemeye çalışan 2 kişi, aynı istikamette ilerleyen tırın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kazada 1 kişi de yaralandı.

Türkiye Gündemi

AFAD, Hatay’ın Samandağ ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu.

Backlink Paketleri