İntihar Haberleri

İntihar haberleri ve güncel İntihar gelişmeleri, İntihar ile ilgili tüm video, İntihar fotoğrafları ve İntihar haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak’ın Ereğli ilçesinden Enise Candan iple asılı halde ölü olarak bulundu.

Gökçebey'e bağlı Bakacakkadı Beldesi Bakiler Köyü Çapcıoğlu Mahallesi sakinlerinden Okan Çapçı hayatını kaybetti. İntihar ederek yaşamına son veren Çapçı, bugün...

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bir evin önünde bulunan kadın cesedine ilişkin inceleme başlatan jandarma ekipleri, olayı gerçekleştirdiği öne sürülen şüpheliyi de...

Antalya’da yaya üst geçidinde intihar girişiminde bulunan genç, korkulukların diğer tarafına geçmeye çalışırken polis ekiplerince güçlükle alınıp güvenli alana çekildi.

Kozlu

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde limanda alkollü olduğu öğrenilen Gül G.(43)isimli kadın intihara kalkıştı.

Asayiş

Zonguldak merkeze bağlı Tepebaşı Mahallesi’nde 1 kişinin intihar edeceğinin ihbar edilmesi üzerine polis ekipleri harekete geçti.

Adana’da bir kişi, kayınvalidesi ve baldızını öldürüp, kayınbiraderinin eşini de yaraladıktan sonra silahla kafasına ateş ederek intihar etti.

Zonguldak

Zonguldak’ın Ontemmuz Mahallesi’nde ilaç içerek intihar girişiminde bulunan kişi ekipler tarafından hastaneye kaldırıldı.

Asayiş

Çaycuma'da köprünün korkuluklarına çıkan bir kişi ekipleri harekete geçirdi. Ekipler, alkollü olduğu öğrenilen kişiyi ikna etmeye çalıştılar.

Türkiye Gündemi

Depremde eşini ve iki çocuğunu kaybeden öğretmen baba, hayatta kalan 12 yaşındaki kızını da kendini de vurdu.

Zonguldak

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir kişi ilaç içerek intihar etmek istedi.

Zonguldak

İstanbul'da biri kadın 2 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla aranan şüpheli, özel harekat polisinin de katıldığı operasyon sırasında intihar etti.

Backlink Paketleri