İntihar Haberleri

İntihar haberleri ve güncel İntihar gelişmeleri, İntihar ile ilgili tüm video, İntihar fotoğrafları ve İntihar haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Karabük’te yaşlı bir adam evinin balkonunda kendini asarak intihar etti.

24 yaşındaki Beytullah Genç, yol kenarında park halindeki aracın içerisinde kendisine ait silahla başından vurulmuş olarak ölü halde bulundu.

Muş'ta bir genç kız, intihara kalkışan ablasına engel olmaya çalıştığı sırada silah patladı. Vurulan ablasının öldüğünü zanneden genç kız, aynı...

Samsun’un Bafra ilçesinde eşinden ayrıldıktan sonra bunalıma giren genç kadın, köprü korkuluklarına çıkarak intihara teşebbüs etti.

Manisa’da Şehzadeler İlçe Tapu Müdürlüğünde bir görevli intihar etti.

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde 20'li yaşlardaki iki amcaoğlunun kız meselesinden çıktığı iddia edilen kavgasında 1 kişi öldü. Sevdiğinin öldüğünü duyan kız...

Kahramanmaraş'ta cinnet getiren bir kişi 2 kişiyi öldürüp 1 kişiyi de ağır yaraladıktan sonra intihar etti.

Bartın’da Birkan K. İsimli şahıs eşinden ayrılmasının ardından bunalıma girerek intihar etti. Birkan K.’nın hayatını kaybettiği öğrenildi.

Nevşehir'de, Eskiyaylacık köyünde meydana gelen olayda, tartıştığı eşini tüfekle vurarak öldüren bir şahıs, daha sonra aynı tüfekle intihar etti.

Cuma gününden beri kendisinden haber alınamayan genç ağaca asılı halde bulundu.

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde cadde ortasında motosikletli şüpheli tarafından başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden tabancayla vurulan kadın hayatını kaybetti.

Çaycuma

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde çok sayıda ilaç içerek intihara kalkışan genç kız hastaneye kaldırıldı.

Backlink Paketleri