İşçi alımı Haberleri

İşçi alımı haberleri ve güncel İşçi alımı gelişmeleri, İşçi alımı ile ilgili tüm video, İşçi alımı fotoğrafları ve İşçi alımı haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK)’ya alınacak 2 bin işçi alımını değerlendirerek uyarılarda...

Zonguldak

Genel Maden İşçileri Sendikası(GMIS)Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, işçi alımı öncesi gençlere uyarılarda bulundu.

Zonguldak

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, TTK'ya yapılacak olan 2000 kişilik işçi alımının başlayacağı tarihi açıkladı

Zonguldak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, Amelebirliği’nin kuruluşunun 100. Yılı dolayısıyla Zonguldak’ta ziyaretlerde bulundu.

Zonguldak

MHP İl Başkanı Öztürk’e GMİS’den ziyaret

Türkiye Gündemi

Karabük Belediyesi tarafından yapılan personel alımı başvurularının son gününde yoğun bir talep ile karşılaşıldı.

Zonguldak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Taşkömürü Kurumu’na yapılacağı açıklanan 2 bin işçi alımı ilgili meraklı bekleyiş sürüyor.

Zonguldak

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMIS) Genel Başkanı Hakan Yeşil, TTK’ya yapılacak işçi alımları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ekonomi

Türkiye Taşkömürü Kurumu’na yapılacak 2000 personel alımında şartların 8 Haziran’da açıklanacağı iddia edildi.

Ekonomi

Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Yeşil, genişletilmiş başkanlar kurulu toplantısında TTK’ya yapılacak işçi alımları ile ilgili konuştu.

Zonguldak

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdelediği 2 bin işçi alımı detayları ile ilgili açıklama yaptı. 

Zonguldak

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü’ne alınacak personel ile ilgili detaylar belli oldu. 

Backlink Paketleri