İsrail Haberleri

İsrail haberleri ve güncel İsrail gelişmeleri, İsrail ile ilgili tüm video, İsrail fotoğrafları ve İsrail haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Dünya

İsrail saldırılarını eleştiren Fazıl Say’ın Avrupa'daki 4 konseri iptal edildid

Zonguldak

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural yaptığı açıklamada, “İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze’ye yönelik düzenlediği saldırılar büyük...

Türkiye Gündemi

İsrail İstanbul Başkonsolosluğu önünde 80 bin kişi tarafından protesto eylemi düzenlendi. Konsolosluğa girmek istenildi, çıkan olaylarda 1 kişi hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Karabük’te çok sayıda kişi, Gazze’de el-Ehli Baptist Hastanesi’nin bombalanmasının ardından İsrail’i protesto etti.

Dünya

İsrail'in Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesine yönelik saldırısına tepki gösteren Düzceliler, Filistin için tek yürek oldu.

Kdz. Ereğli

İsrail’in Gazze’deki el-Ehli Baptist Hastanesi’ne yönelik saldırısı yurt genelinde olduğu gibi Zonguldak’ta da protesto edildi.

Zonguldak

İsrail'in Filistin’de yaptığı saldırılarda katledilen Müslümanlar için bugün öğle namazı öncesi Zonguldak'ta bütün camilerde salalar okunacak ve öğle namazını müteakip...

Zonguldak

Gazze'de terör devleti İsrail'in hastane saldırısında hayatını kaybeden siviller için 81 ildeki camilerde selalar okunmaya başladı.

Dünya

ABD Başkanı Biden'dan tarihe geçecek skandal açıklama yaptı. Biden, İsrail saldırılarının devam etmesi gerektiğini söyledi.

Zonguldak

Zonguldaklı Gazeteci Cem Küçük, İsrail'in Gazze saldırılarına sert tepki gösterdi.

Kdz. Ereğli

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin bir açıklama yaptı.

Dünya

Bolu’nun İzzet Baysal Caddesi’nde gece saatlerinde bir araya gelerek, Gazze’de hastanelere yönelik yapılan saldırıları sloganlarla kınayan onlarca kişi caddeyi inletti.

Backlink Paketleri