İstanbul Haberleri

İstanbul haberleri ve güncel İstanbul gelişmeleri, İstanbul ile ilgili tüm video, İstanbul fotoğrafları ve İstanbul haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Azerbaycanlı mafya babasının yeğeninin de bulunduğu araç kimliği belirsiz kişilerce kurşun yağmuruna tutuldu.

Kavakpınar Mahallesinde bir kadın çocukların oyun oynamasından rahatsız olarak olarak, çocukları taş ve bıçakla kovaladı.

Güvercintepe'de yokuştan inen yolcu dolu İETT otobüsü, şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle devrildi.

Mehmet Dinç isimli şahıs, konuşmak için evin penceresine çağırdığı dini nikahlı eşi Fatoş Çetin'i bıçaklayarak öldürdü.

Bir dükkanın önünde oturan bir kişiye motosikletli kişilerce ateş açıldı. Motosikletli kişiler olay yerinden hızla uzaklaştı.

Bir şahıs, tartıştığı karısını çocuklarının gözü önünde bıçaklayarak öldürdü. Olaydan sonra elinde bıçakla evden kaçan zanlı, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sanayi sitesi inşaatında kule vinç devrildi. Olayda vinç operatörü hayatını kaybetti.

Bir siteye girerek çok sayıda ayakkabı çalan hırsızın pişkinliği kameraya yansıdı. Çantasını ayakkabı ile dolduran hırsız, çıkışta ise özçekim yaptı.

Bir şahıs yemek yiyen müşterileri para isteyerek rahatsız etti. Restoran çalışanlarının iterek yere düşürdüğü şahıs, uzaklaştırıldığı esnada müşterilere tiner attı.

Sağlık

Her şeyin fazlası zarar olduğu gibi suyun fazlası da zarar

Bir caminin imamı, Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı hedef aldı.

İki şahıs, sokak ortasında tartıştıkları kadını darp etti. Vatandaşların araya girmeye çalıştığı kavgada saldırganlar çevreye hakaretler savururken, şahıslar darp ettiği...

Backlink Paketleri