İstanbul Haberleri

İstanbul haberleri ve güncel İstanbul gelişmeleri, İstanbul ile ilgili tüm video, İstanbul fotoğrafları ve İstanbul haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Yeşilçam’ın ünlü yönetmeni Yılmaz Atadeniz 91 yaşında hayatını kaybetti.

İddiaya göre, akli dengesi yerinde olmayan bir kişi, 2 yıldır ayrı yaşadığı eşine telefonda kızdıktan sonra evi yaktı

Evinin önünde scooter ile yokuş aşağıya kayan çocuk, otomobilin altında kalarak ağır şekilde yaralandı.

İddiaya göre ışık şefi Mehmet İşçi, kadına zarar geleceğini düşünerek müdahale ettiği sevgililerin tartışmasında kalbinden bıçaklandı.

Araç kullanırken tehlikeli hareketler yapan kadın sürücü cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Düğün konvoyundaki lüks araçlar birbirine çarptı. Bir aracın tekerleği koparak yola savrulduğu kaza anları saniye saniye aksiyon kamerası tarafından kaydedildi.

Köpeğini gezdirmek için dışarıya çıkartan ünlü oryantal Didem Kınalı’nın 70 bin liralık cep telefonu 3 şahıs tarafından kapkaç yapıldı.

İki motosikletle gelen yüzleri maskeli 4 saldırgan, parkta oturan iki gence kurşun yağdırdı.

Bir kişi Cevahir Alışveriş Merkezi'nin 5’inci katındaki terastan atladı. Şahıs, olay yerine gelen ambulansla ağır yaralı halde hastaneye kaldırıldı.

Aralarında husumet bulunan iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Savaş alanına dönen sokakta 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Parktaki ağacı henüz bilinmeyen bir nedenle yerinden söken şahıs, cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Mescid-i Selam otobüs durağına park edildikten sonra kayan İETT otobüsünü durdurmaya çalışırken ezilen şoför, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Backlink Paketleri