Jandarma Haberleri

jandarma haberleri ve güncel jandarma gelişmeleri, jandarma ile ilgili tüm video, jandarma fotoğrafları ve jandarma haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Jandarma komutanlığı tarafından ilkokul öğrencilerine jandarma tarafından Cumhuriyetin ilanı anlatıldı. Ayrıca jandarma hakkında bilgilendirme yapılarak karakol gezdirildi.

Zonguldak

Jandarma tarafından, okul servis araçları denetlendi.

Zonguldak

Jandarma tarafından Mercek Operasyonu kapsamında çeşitli suçlardan aranan 12 kişi gözaltına alınırken, 5 kişi tutuklandı.

Kdz. Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde devriye gezen Jandarma ekibi yolda yaralı baykuş yavrusu buldu. Yaralı yavruya ilk tedavi jandarma tarafından yapıldı.

Gökçebey

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde bir eve yapılan baskında döner bıçağı, tabancalar, piyade ve av tüfeklerinin yanı sıra bu silahlara ait mühimmat...

Zonguldak

Jandarma ekipleri tarafından "Türkiye Duman Uygulaması" gerçekleştirildi. Uygulamada Zonguldak'ta 2 bin 548 şahıs kontrol edildi.

Kilimli

Muslu beldesinde iş yerinden hırsızlık yapan şahıs jandarmadan kaçamadı. Çaldığı parayla yakalanan zanlı gözaltına alındı.

Türkiye Gündemi

Sinop İl Jandarma Komutanlığı tarafından “çocuğun cinsel istismarı” suçundan aranan şahıs yakalandı.

Türkiye Gündemi

Kastamonu’da jandarma ekiplerince yapılan operasyonda, çeşitli suçlardan aranan 2 şüpheli gözaltına alındı.

Asayiş

İl Jandarma Komutanlığınca yapılan huzur uygulamasında, çocuk, hayvan ve insan bedeni ile ilgili üretilen müstehcen yayınları yayınlamak suçundan 1 kişi...

Zonguldak

Zonguldak'ta jandarma ekiplerince, 150 personelin katılımıyla düzensiz göçle mücadeleye yönelik huzur uygulaması gerçekleştirildi.

Alaplı

Yakalanan şahıs serbest bırakıldı

Backlink Paketleri