Kadın Cinayeti Haberleri

Kadın Cinayeti haberleri ve güncel Kadın Cinayeti gelişmeleri, Kadın Cinayeti ile ilgili tüm video, Kadın Cinayeti fotoğrafları ve Kadın Cinayeti haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Sakarya’nın Adapazar ilçesinde yaşanan olayda, gece saatlerinde erkek arkadaşı tarafından vurulan 49 yaşındaki bir kadın hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Nevşehir'in Avanos ilçesinde korkunç bir cinayet yaşandı. Boşanma sürecinde olan bir şahıs, eşi ve kızının tatil için geldikleri otelin havuzunda...

Türkiye Gündemi

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde eski eşiyle tartışan bir kişi, önce tabancayla eski eşini başından vurarak öldürdü, ardından aynı silahla intihar etti.

Türkiye Gündemi

Karaman'da dini nikahlı eşiyle tartıştıktan sonra 12 yaşındaki çocuğunu da yanına alıp bir tanıdığının evine sığınan 34 yaşındaki kadın, kaldığı...

Asayiş

Kıskançlık krizine giren cani koca eşini 15 kurşunla öldürdü.

Türkiye Gündemi

Denizli'de yeni doğan bebeğinin 18 yaşındaki annesini 8 kurşunla öldüren koca hakkında ağırlaştırılmış müebbetle istemiyle açılan davanın ikinci duruşması görüldü.

Türkiye Gündemi

Antalya'da tartıştığı eşini sopayla darp ederek ölümüne neden olan koca, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Türkiye Gündemi

İzmir'in Urla ilçesinde, kaldığı pansiyon odasında kabloyla boğulmuş halde ölü bulunan 21 yaşındaki Dudu Yılmaz cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı.

Türkiye Gündemi

İzmir’in Gaziemir ilçesinde bir kişi, eşini pompalı tüfekle öldürüp daha sonrada intihar etti.

Bartın’da kendisinden boşanmak istediği eşini sokak ortasında canice bıçaklayarak öldüren koca ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Antalya’da tartıştığı 4 çocuk annesi eşini sırtından 8, boğazından bir bıçak darbesiyle öldüren şahsın ilk ifadesinde kıskançlık krizine girdiğini ve...

Ankara’da tartıştığı eşini defalarca bıçaklayarak öldüren zanlı, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Backlink Paketleri