Kadın Cinayeti Haberleri

Kadın Cinayeti haberleri ve güncel Kadın Cinayeti gelişmeleri, Kadın Cinayeti ile ilgili tüm video, Kadın Cinayeti fotoğrafları ve Kadın Cinayeti haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Bursa’da geçtiğimiz yıl evini terk edip başka bir adamla yaşamaya başlayan kadın, evine döndüğü gün eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Nevşehir'de, Eskiyaylacık köyünde meydana gelen olayda, tartıştığı eşini tüfekle vurarak öldüren bir şahıs, daha sonra aynı tüfekle intihar etti.

Ordu’nun Altınordu ilçesinde bir şahıs, eski eşini keser sapı ile döverek öldürdü.

Adana’da 74 yaşındaki annesi babası tarafından öldürülen şahıs, “Babam sabah beni aradı ve ‘Anneni vurdum’ deyip telefonu kapattı.

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde cadde ortasında motosikletli şüpheli tarafından başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden tabancayla vurulan kadın hayatını kaybetti.

Bayrampaşa’da evinde 11 yaşındaki çocuğunun gözü önünde tartıştığı kocası tarafından öldürülen Meryem Çap’ın acılı kardeşi konuştu

Boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından çalıştığı zincir markette bıçaklanarak öldürülen Sümeyye Yavlak’ın cenazesi memleketi Isparta’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Antalya'da, boşanma aşamasında olduğu 5 yıllık eşini çalıştığı zincir markette bıçaklayarak öldüren zanlı, yaşadığı mahallede Asayiş Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinin...

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde, bir erkek birey, kız arkadaşıyla arasında çıkan anlaşmazlık sonucu korkunç bir olaya imza attı.

Asayiş

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir şahıs, yaklaşık 2 yıl önce boşandığı eski eşini sokak ortasında silahla vurarak öldürdü.

Eşiyle boşanma aşamasındaki 1 çocuk annesi Gülten A. yol kenarında başından ve göğsünden vurulmuş olarak bulundu.

Türkiye Gündemi

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Topsöğüt Mahallesi'nde korkunç bir olay yaşandı.

Backlink Paketleri