Kadın Haberleri

kadın haberleri ve güncel kadın gelişmeleri, kadın ile ilgili tüm video, kadın fotoğrafları ve kadın haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Kendini tavana iple asarak intihar girişiminde bulunan kadın son anda ekipler tarafından ipin kesilmesiyle kurtarıldı.

Genel

Tarihi yerleri gezmek için gelen Brezilya vatandaşı Luciola De Souza Santoz Coelho, Müslüman oldu.

Türkiye Gündemi

Bir kadın para konusunda anlaşamadığı manavın önce kafasına vurdu, ardından meyvelerini yerlere dağıttı.

Türkiye Gündemi

Bir kadının, "Evdeki eşime ve oğluma ulaşamıyorum" telefonu polisi alarma geçirdi.

Türkiye Gündemi

Bir kişi, sosyal medya üzerinden tanışıp, Antalya'da buluştuğu kadınla çıktığı yemekte adisyon oyunuyla 9 bin 500 TL hesap ödedi.

Zonguldak

Zonguldak’ta 2023 Köprüsü’nün bulunduğu mevkide meydana gelen trafik kazasının ardından yaşanan ilginç olay, “Yok artık” dedirtti.

Türkiye Gündemi

Bahçesinde bağlı olan köpeğinin saldırısına uğrayan kadın ağır yaralandı.

Türkiye Gündemi

Motosiklet sürücülerine yönelik rutin kontrol yapan trafik polisleri, kask takmadığı için durdurulan bir kadın sürücünün davranışları karşısında çileden çıktı.

Zonguldak

Zonguldak dolmuşları ve özel halk otobüsüne binen vatandaşların başına adeta musallat olan N.S. isimli kadının son yaptıkları “yok artık” dedirtti.

Türkiye Gündemi

Komşusuna ait otomobili, çağırdığı çilingire "kendi aracım" diyerek anahtarını kopyalatıp çalan kadın, yakıt alırken yakalandı.

Türkiye Gündemi

Yürürken dengesini kaybeden bir kadın, metrelerce yükseklikten denize düştü. Dakikalarca denizin üzerinde baygın kalan kadın, tekne kaptanı tarafından kurtarıldı.

Türkiye Gündemi

Düzce Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla kadına yönelik şiddetle ve...

Backlink Paketleri