Kamyonet Haberleri

Kamyonet haberleri ve güncel Kamyonet gelişmeleri, Kamyonet ile ilgili tüm video, Kamyonet fotoğrafları ve Kamyonet haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Asayiş

Bartın'da park halindeki kamyonete çarpan motosiklet sürücüsü ölümden döndü.

Türkiye Gündemi

Düzce'de meydana gelen trafik kazasında kamyon ile kamyonet çarpıştı ve kamyon devrildi. Kazada 2 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Kırıkkale'nin Delice ilçesinde tarlada husumetlileri tarafından üzerlerine kamyonet sürülen 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

Türkiye Gündemi

Bursa'da yağmur sebebiyle ıslak yolda kayarak kontrolden çıkan kamyonet önce bir araca ardında da refüjdeki ağaca çarparak takla attı.

Asayiş

Zonguldak- Ankara karayolunda Gökçebey yol ayrımında otomobil ile kamyonet çarpıştı.

Asayiş

Düzce'de trafik polislerinin uygulama yaptığı bölgeyi fark edip kaçmaya çalışanların bulunduğu kamyonet, ekiplerce durduruldu. Araçta Türkiye'ye kaçak yollarla giren 5...

Türkiye Gündemi

Afyonkarahisar’da kamyonet ile otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. Kazada savrulan kamyonet reklam tabelasına çarparak durabildi.

Asayiş

Kastamonu’nun Cide ilçesinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi neticesinde şarampole devrilen kamyonetteki 2 kişi yaralandı.

Bingöl-Diyarbakır karayolunda tır ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, kamyonetle minibüsün çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Düzce'de otomobilin çarptığı park halindeki kamyonet, hareket ederek aydınlatma direğini devirdi. Kazada 1 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Bursa'nın Karacabey ilçesinde benzinlikten yola çıkan tıra arkadan çarpan kamyonette bulunan 2 kişi öldü.

Backlink Paketleri