Karabük Haberleri

Karabük haberleri ve güncel Karabük gelişmeleri, Karabük ile ilgili tüm video, Karabük fotoğrafları ve Karabük haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Karabük

Karabük Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından “Pelvik Sağlık ve Kadın Sağlığında Fizyoterapi ve Rehabilitasyona Genel Bakış” konulu seminer düzenledi.

Karabük

Özbekistan Taşkent Oriental Üniversitesi Rektörü Muradcan Ahmedov, Karabük Üniversitesini ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Karabük

Karabük'te anaokulunda eğitim gören 40 öğrenci için Kur'an-ı Kerim'e geçiş töreni düzenlendi.

Karabük

Karabük’te etkili olan sağanak sonrası su basan çok sayıda bina, ev, iş yeri ile ekili araziler zarar gördü. Öte yandan...

Karabük

Karabük'te etkili olan sağanak sonrası dereye dönen yollar sürücülere zor anlar yaşatırken, tarihi konağın duvarı çöktü.

Bartın

Bartın-Karabük yolu üzerinde, Kirazlıköprü Barajı yakınlarında bulunan tünelin çıkışında meydana gelen kazada dört kişi yaralandı.

Karabük

Yağmur yağışından dolayı sürücüsünün kontrolünden çıkan tırın otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Karabük

Karabük’te yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı.

Karabük

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) 2024 yılı Mayıs ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Karabük’te yapıldı.

Karabük

Karabük Üniversitesi, yapılan anlaşma ile SAKA Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin tüm faaliyetleri sonucu oluşan karbondioksit ve sera gazı...

Karabük

Karabük'ün Safranbolu ilçesine bağlı Yazıköy Köyünün yerel lezzetlerinden olan ve 16 saat pişirilen 'Yazıköy Keşkeği' fırından çıkarıldı.

Karabük

Karabük'ün Eskipazar ilçesinde yapılan operasyonda sentetik ecza hapı, bonzai ve kök kenevir ele geçirildi.

Backlink Paketleri