Karabük Haberleri

Karabük haberleri ve güncel Karabük gelişmeleri, Karabük ile ilgili tüm video, Karabük fotoğrafları ve Karabük haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Karabük

İş kadını Meral Yüzbaşı (62), üçüncü üniversitesi olan Karabük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümünü birincilikle tamamladı.

Karabük

Karabük’te çay ocağında tartıştığı eski kız arkadaşını bıçaklayan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Karabük

Karabük’te iki grup arasında çıkan kavgayı bekçi havaya uyarı ateşi açarak ayırdı.

Karabük

Karabük'te bir vatandaşın bahçesine dekoratif amaçlı diktiği muz ağacı meyve vermeye başladı. Şehirde nadir yetişen bu meyve, bahçe sahibini oldukça...

Karabük

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde ormanlık araziye kenevir eken şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Karabük

Karabük'te otobüsün geçişini engelleyen ve sürücüsünün hatalı park ettiği otomobil vatandaşların yardımıyla yerinden kaldırılarak yolun kenarına çekildi.

Karabük

Karabük'te arkadaşı ve teyzesi ile oturan genç kadın, eski erkek arkadaşı tarafından bıçaklanarak yaralandı.

Karabük

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheliden 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Karabük

Karabük'ün Eskipazar ilçesinde kontrolden çıkıp refüjdeki bariyerleri kırarak su kanalına giren tırın sürücüsü yaralandı.

Karabük

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Karabük

Karabük'te düğün konvoyuna katılan 5 tır sürücüsüne korna çalarak çevreye rahatsızlık verdikleri ve yolu trafiğe kapattıkları gerekçesiyle 10 bin 350...

Karabük

İstanbul'u Karadeniz'e bağlayan ve 21 ilin geçiş noktası olan Karabük'ün Kemikli Rampaları'nda bayram tatilinin dönüş yoğunluğu devam ediyor.

Backlink Paketleri