Karabük Haberleri

Karabük haberleri ve güncel Karabük gelişmeleri, Karabük ile ilgili tüm video, Karabük fotoğrafları ve Karabük haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Karabük

Karabük'te 3 şeritli yolu kaparak ilerleyen konvoydaki gelin arabası zikzak çizerek ilerledi. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Karabük

Karabük'te tek katlı boş evde çıkan yangın maddi hasara yol açtı.

Karabük

Karabük'ün Yenice ilçesinde tarım aracı olarak bilinen patpatın şarampole devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 4'ü çocuk 6 kişi yaralandı.

Karabük

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 2 kişi yaralanırken otomobilin sürücüsünün 1.50 promil alkollü olduğu ortaya çıktı

Karabük

AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Recep Tetik ve oğulları, Kayadibi köyü muhtarı Sebahattin Karakaya tarafından saldırıya uğradı.

Karabük

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Karabük'ün Safranbolu ilçesi ile özdeşleşen safran, bu kez düğün takısı oldu.

Karabük

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan Akçasu Deresi yosun ile kaplandı ve kötü koku yaymaya başladı.

Karabük

Eşine destek olmak için 43 yıl önce öğrendiği dikim işiyle 4 çocuğunu okutup meslek sahibi yapan Arife Çelik, 8 ay...

Karabük

Karabük'ün Eflani ilçesinde bir şahıs aralarında husumet bulunan yakınının motosikletini yaktığı anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Karabük

Motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Karabük

Jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda tefecilik yaptığı tespit edilen 1 kişi gözaltına alındı.

Karabük

AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ile Ali Keskinkılıç, Soğuksu Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan 3. Etap TOKİ Konutları projesi ihalesinin...

Backlink Paketleri