Karabük Haberleri

Karabük haberleri ve güncel Karabük gelişmeleri, Karabük ile ilgili tüm video, Karabük fotoğrafları ve Karabük haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Karabük

Karabük Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, açıklanan YKS sonuçları çerçevesinde kentten 3 öğrencinin ilk yüz kişi arasında yer aldığını bildirdi.

Karabük

Eski erkek arkadaşıyla tartıştıktan sonra rezidansın 7. katından atlayan genç kadın hastanede hayatını kaybetti

Karabük

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, atıl duruma dönüşen Saat Kulesi mevkiindeki çalışmalarda sona yaklaşıldığını bildirdi.

Karabük

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda çok sayıda alkol şişesi ile 25 litre alkol ele geçirildi.

Karabük

Karabük’te jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ve bir miktar para ile yakalanan 2 kişi gözaltına alındı.

Karabük

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), tarafından açıklanan konut satış istatistiklerine göre Karabük’te Haziran ayında 160 konut satıldı.

Karabük

Karabük'te 20 metre mesafedeki yaya geçidini kullanmayıp tel örgünün üzerinden atlayan kişi cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Karabük

Karabük'te orman işçileri tarafından bulunan ve annesini kaybeden yavru karaca Karabük DKMP personeli tarafından koruma altına alınarak yeniden doğaya salınarak...

Karabük

Karabük'te mezarlıklar küçükbaş hayvanların otlaklık haline geldi.

Karabük

Karabük'te oynadığı şans oyunları nedeniyle yaklaşık 50 bin lira kaybettikten sonra büfeye silahlı saldırı düzenleyen şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Karabük

Karabük'ün Eskipazar ilçesinde bir vatandaşın geçtiğimiz hafta bir düğünde havaya ateş açanların görüntüsünü sosyal medya hesabı üzerinden “Çatışmadayım hayatım ararım...

Karabük

AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Teşkilatı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla kent merkezinde çocuklarla bir araya...

Backlink Paketleri