#Kastamonu Haberleri

#Kastamonu haberleri ve güncel #Kastamonu gelişmeleri, #Kastamonu ile ilgili tüm video, #Kastamonu fotoğrafları ve #Kastamonu haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Kastamonu

Kastamonu'da etkili olan kar yağışının ardından köy yollarında ekiplerin karla mücadele çalışması başladı.

Kastamonu

Kastamonu Üniversitesi'nde TÜBİTAK desteğiyle hayvancılıkta verimlilik için doğal yaklaşımlar incelenecek.

Kastamonu

Kastamonu'da emniyet güçlerince yapılan operasyonda çeşitli miktarlarda kaçak malzemeler ele geçirilirken, 1 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Kastamonu

Kastamonu'da seyir halindeyken alevlere teslim olan otomobil kullanılmaz hale geldi.

Kastamonu

Kastamonu Üniversitesi tarafından “Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri” etkinlikleri başladı.

Kastamonu

Kastamonu'da bir araya gelen öğrenciler, kadına yönelik artan şiddete dikkat çekmek için siyah kıyafetlerle yürüyüş yaptı.

Kastamonu

Kastamonu'da jandarma ekipleri tarafından bir şahsın evinde ve aracında yapılan aramada sikke, mühür, yağdanlık ve kılıç ele geçirildi.

Kastamonu

Kastamonu’da polis ekipleri tarafından 19 bin 400 adet doldurulmuş makaron ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi hakkında adi işlem başlatıldı.

Kastamonu

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde otomobilin su kanalına devrilmesi neticesinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Kastamonu

Kastamonu Üniversitesi’ndeki eğitimleri için Kastamonu’ya gelen ve İhlas Vakfı Sıla Öğrenci Yurdu’nda kalan üniversite öğrencileri, düzenlenen programda Kastamonu’nun tarihi mekanlarını...

Kastamonu

Kastamonu’da silah kaçakçılığı yaptığı belirlenen şahıs jandarma ekiplerince yakalandı. Operasyonda 3 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet av tüfeği ele geçirildi.

Kastamonu

Kastamonu'da tırı sollamak isterken refüje çarpan otomobil defalarca takla attı. 4 kişinin yaralandığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Backlink Paketleri