Kastamonu Haberleri

Kastamonu haberleri ve güncel Kastamonu gelişmeleri, Kastamonu ile ilgili tüm video, Kastamonu fotoğrafları ve Kastamonu haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde 2 yaşındaki Nisanur bebeğin ölümü, Kocaeli’de görülen davanın üzerine bir kez daha gündeme geldi. Bir sosyal medya...

Kastamonu

Kastamonu’da tuvalette doğum yaptıktan sonra yeni doğmuş bebeğini çöp poşetine sarıp çöp konteynerinin yanına bırakan genç kadının yargılanmasına başlandı.

Kastamonu

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde sollama yapmak isterken karşı yönden gelen minibüs ile çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Kastamonu

Meşrubat yüklü kamyonun tarlaya devrilmesi neticesinde kabinde sıkışan 2 yaralı, itfaiye ekiplerince kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Kastamonu

Olta ile balık tutan Saim Yılmaz, dengesini kaybederek kayalıklardan denize düştü. Tekne ile denize açılan vatandaşlar, Saim Yılmaz’ı Limana getirdi.

Kastamonu

Kastamonu'da 9 yıl 4 ay 21 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi, gizlendiği çalıların arasında yakalandı.

Kastamonu

Kastamonu’da sulama kanalında başı kesilmiş halde bulunan cesetle ilgili gözaltına alınan 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, cinayetin yasak aşk sebebiyle...

Kastamonu

Kastamonu'da su kanalında bulunan cesedin baş kısmı, İl Jandarma Komutanlığına bağlı komando birlikleri tarafından aranıyor.

Kastamonu

Kastamonu’da öldürüldükten sonra başı kesilerek su kanalına atılan cesedin 3 gündür kayıp olarak aranan inşaat ustasına ait olduğu kesinleşti. Kızının...

Kastamonu

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcıların ağına düşen 70 yaşındaki vatandaş, 1,5 milyon TL dolandırıldı.

Kastamonu

Kastamonu’da sulama kanalında başı kesilmiş bir ceset bulundu. Jandarma ekiplerince 3 kişi gözaltına alınırken, cesedin baş kısmına ise henüz ulaşılamadı.

Kastamonu

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde dedesi ile çıkan kavgada yaralanan 21 yaşandaki genç, hastaneye kaldırıldı.

Backlink Paketleri