Kastamonu Haberleri

Kastamonu haberleri ve güncel Kastamonu gelişmeleri, Kastamonu ile ilgili tüm video, Kastamonu fotoğrafları ve Kastamonu haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Kastamonu

Kastamonu'da yeni adli yıl, Kastamonu Adalet Sarayı önünde düzenlenen törenle başladı.

Kastamonu

Çankırı-Kastamonu sınırlarında bulunan Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli içerisinde kontrolden çıkan cip kamyona arkadan çarptı. Kazada 4 kişi yaralandı.

Kastamonu

Kastamonu'da iş yerine reklam panosu asarken elektrik akımına kapılan bir kişi hayatını kaybetti.

Kastamonu

Kastamonu'da orman ve sisin buluşması ortaya kartpostallık görüntüler çıkarttı. Mest eden sis manzarası dron ile görüntülendi.

Kastamonu

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde toplu sünnet ettirilen 82 çocuk, düzenlenen şölende unutulmaz bir gün yaşadı.

Kastamonu

Kastamonu'nun Tosya ilçesi D100 karayolunda bulunan bir dinlenme tesisi girişinde otomobilin çarptığı 61 yaşındaki adam hayatını kaybetti.

Kastamonu

Kastamonu'nun Hanönü ilçesinde yaşayan bir vatandaş ormanda bulunduğu 40 kilogram ağırlığındaki mantarı 2 bin TL'ye sattı.

Kastamonu

Kastamonu'nun Devrekani ilçesindeki Beyler Barajı'nda ekipler tarafından yapılan kontrollerde 2 bin metre uzunluğunda hayalet ağ çıkartıldı.

Kastamonu

Kastamonu’da jandarma ekipleri tarafından durdurularak arama yapılan araçta 45 gram metamfetamin ve 80 gram sıvı metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili...

Kastamonu

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde iki katlı bir ahşap ev çıkan yangında küle döndü. Yangın sırasında ikinci kattan atlayan 3 kişi yaralandı.

Kastamonu

Kastamonu'da havaya ateş açan şahsın silahından çıkan kurşun evin camından girerek televizyona isabet etti. Gözaltına alınan şahıs adli kontrol şartıyla...

Kastamonu

Kastamonu’nun Abana ve Küre ilçelerinde iki iş yerinde yapılan aramalarda 63 bin 600 adet makaron ile çok miktarda tütün ele...

Backlink Paketleri