Kavga Haberleri

kavga haberleri ve güncel kavga gelişmeleri, kavga ile ilgili tüm video, kavga fotoğrafları ve kavga haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Aralarında daha önceden husumet bulunan iki grup pazar yeri civarında karşılaştı. Sözlü başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada 2 kişi öldü.

Asayiş

Zonguldak Kapuz Plajı'nda alkollü olduğu iddia edilen iki kişi arasında çıkan kavgada bir kişi ağır yaralandı.

Türkiye Gündemi

İzmir'in Urla ilçesinde bulunan Altıntaş Mahallesi'ndeki çocuk parkında dün saat 17.00 sıralarında yaşanan olayda, parkta konuşmaya giden gençler arasında başlayan...

Türkiye Gündemi

Arnavutköy’de eşi ve komşularıyla tartışan bir adam eline aldığı bıçakla sokağa çıkarak kendisine zarar vermeye başladı.

Türkiye Gündemi

Taksim Meydanı’nda alkollü olduğu iddia edilen bir kişi, sataştığı 3 şahıs tarafından çanta, tekme ve yumruklarla darp edildi.

Zonguldak

Zonguldak’ta, yurtdışından gelen gurbetçiler ile başka masada oturan kadınlar arasında siyaset tartışması yüzünden kavga çıktı.

Türkiye Gündemi

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde otomobilin sokaktan hızlı geçmesi üzerine iki grup arasında kavga yaşandı. Kavga neticesinde 2 kişi silahla yaralanarak hastaneye...

Zonguldak

Zonguldak’ta iki kişi arasında çıkan kavgada 1 kişi bıçakla yaralandı.

Zonguldak

Zonguldak’ta iki kişi arasında çıkan kavgada 1 kişi bıçakla yaralandı. 

Zonguldak

Zonguldak’ta Uzunmehmet camiinde Ercan Ayaz’ın cenaze töreninde iki grup arasında kavga çıktı. Kavga sırasında tekme ve yumruklar havada uçuştu.

Asayiş

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde bir taksi durağında çıkan kavga da olaya müdahale eden polislere saldırdılar. Bölgeye takviye ekip istendi.

Türkiye Gündemi

iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazanın ardından araç sürücüleri birbirine girdi. Kazada bir sürücü bıçaklanırken diğeri darp edildi.

Backlink Paketleri