Kavga Haberleri

kavga haberleri ve güncel kavga gelişmeleri, kavga ile ilgili tüm video, kavga fotoğrafları ve kavga haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Kdz. Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yaşanan arbedede, başlarına aldıkları şişe darbeleriyle yaralanan 2 genç hastaneye kaldırıldı.

Türkiye Gündemi

Adana’da sokakta tartıştığı bir kişiyi öldürüp kaçan şüpheli yakalanıp tutuklandı. Cinayetle ilgili bir şüphelinin daha arandığı öğrenildi.

Türkiye Gündemi

Karabük'te, iki kadın arasında çıkan kavga polis ekipleri tarafından sonlandırıldı. O anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Kastamonu

Kastamonu'nun Seydiler ilçesinde düğün çıkışında iki gurup arasında çıkan bıçaklı kavgada yaralanan 1 kişi hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Ankara'da dolmuşlardan birinin şoförü, diğerinin önünü keserek durdurdu. Ardından aracından inerek diğer dolmuştaki yolcuları indiren şoför, aracın içerisindeki şoföre saldırdı.

Türkiye Gündemi

Eyüpsultan’da minibüs şoförü erkek arkadaşıyla trafikte seyir halindeyken kavga eden genç kadın, direksiyonu kırınca ortalık karıştı.

Türkiye Gündemi

Bursa’da lunaparkta iki grup arasında çıkan kavga kameralara yansıdı.

Türkiye Gündemi

İzmir’in Karabağlar ilçesinde yanlışlıkla başkasının otomobiline binen 10 yaşındaki torununun saçını çeken araç sahibi ile kavga eden kişi, aldığı yumruk...

Türkiye Gündemi

Bir kişi, cadde üzerindeki telefoncuya girerek aralarında husumet bulunan gencin başına silah dayadı. Dükkan sahibi, oğlunun başına silah dayayan şüpheliyi...

Türkiye Gündemi

Sivas’ın Gürün ilçesinde aynı köyden oldukları öğrenilen akrabalar arasında silahlı sopalı kavga çıktı. Kavgada 2’si ağır 5 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Bursa’da metroda ''yan baktın'' meselesi yüzünden çıkan tekmeli ve yumruklu kavgada bir kişinin darp edildiği anlar kameraya yansıdı.

Türkiye Gündemi

Kurban Bayramına saatler kala arefe gününde de satışlar kaldığı yerden devam ederken, pazarlıkta anlaşamayan alıcı ve satıcılar arasında yer yer...

Backlink Paketleri