Kavga Haberleri

kavga haberleri ve güncel kavga gelişmeleri, kavga ile ilgili tüm video, kavga fotoğrafları ve kavga haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak’ın Ereğli Belediyesi meclis üyeleri arasında bugün yapılan toplantı sonrasında tartışma çıktı. Meclis üyeleri yumruk yumruğa birbirine girdi.

Kartal'da berbere gelen müşteriler arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga esnasında kafasına yumruk atılan bir kişi fenalaşarak yere yığıldı.

Zonguldak

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir kişi tartıştığı kadını yumrukla bayılttı. Kadın hastaneye kaldırılırken, şahıs polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kuzenin eşi ile ilişki yaşadığı ileri sürülen 31 yaşındaki şahıs kendini terk eden yasak aşkı ile eşini silahla vurarak yaraladı.

Köylüler arasında çıkan su kavgasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Bursa’da trafikte anlaşmazlık yaşadığı kurye, kendisini darp eden kişinin karşısında ellerini arkada bağlayarak tepki vermedi.

Zonguldak

Zonguldak Tepebaşı Mahallesi'nde iki gurup arasında taşlı sopalı kavga medyana geldi kavgada 3 kişi yaralandı.

Beyoğlu’nda iki kadın arasında çıkan para ve yer kavgasında ortalık karıştı.

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde bulunan Cadde 54 AVM önünde iki grup arasında kavga çıktı.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bir kişi trafikte 'yol verme' nedeniyle kavga ettiği kişilere silahla ateş ederken araya giren karısını yanlışlıkla vurarak...

Ankara'nın Mamak ilçesinde düğün sonrası iki aile arasında çıkan kavgada bir şahıs, olay yerinde bulunan muhtarın silahını alarak bir kişiyi...

Alaplı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde gençler arasında çıkan kavgada göğsünden bıçaklanan genç hayatını kaybetti. Olayda bir kişi de ağır yaralandı.

Backlink Paketleri