Kayıp Haberleri

kayıp haberleri ve güncel kayıp gelişmeleri, kayıp ile ilgili tüm video, kayıp fotoğrafları ve kayıp haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Aracıyla evden ayrılan 60 yaşındaki adamdan 2 gündür haber alınamadığı bildirildi.

1 hafta önce aracıyla birlikte ortadan kaybolan 60 yaşındaki Veysel Demir, aracının içinde başından vurulmuş halde bulundu.

Kendisinden haber alınamayan vatandaş için arama çalışması başlatıldı.

Kdz. Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, Sarı Korkmaz Mahallesi'nde kaybolan anne ve kızı, ormanlık alanda sağ olarak bulundu.

Zonguldak

Zonguldak'ın kendisinden bir süredir haber alınamayan 38 yaşındaki Hülya Saraç, her yerde aranıyor.

Yaşam

Kastamonu’nun Cide ilçesinde 3 gün önce kaybolan muhabbet kuşu, polis ekiplerinin uygulaması sırasında görülerek yakalandı.

Türkiye Gündemi

Adana'da evden çıktıktan sonra buluşup kaçan, ailelerine de Whatsapp'tan mesaj atan 16 ve 17 yaşındaki kız kuzenlerden haber alınamıyor.

Türkiye Gündemi

Yakınlarının sosyal medya üzerinden kayıp olarak aradığı 78 yaşındaki Ahmet A.’nın trafik kazasında öldüğü ortaya çıktı.

Türkiye Gündemi

Kayıp ihbarı üzerine adresine gidilen şahsın cesedi ranzanın altından çıktı. Polisin yaptığı çalışmada boğularak öldürüldüğü belirlenen şahsın katili oğlu çıktı.

Türkiye Gündemi

Depremde Hatay’da enkazda çıkarılan ve yakınlarının aylardır haber alamadığı 26 yaşındaki genç kadının ablası İlknur Karaca, herhangi bir DNA eşleşmesi...

Türkiye Gündemi

45 gündür kayıp olan evli ve 2 çocuk annesi zeytinlikte ölü bulundu. 22 yaşındaki genç kadın bir süredir Müge Anlı'nın...

Türkiye Gündemi

45 gündür kayıp olan evli ve 2 çocuk annesi zeytinlikte ölü bulundu.

Backlink Paketleri