Kayseri Haberleri

Kayseri haberleri ve güncel Kayseri gelişmeleri, Kayseri ile ilgili tüm video, Kayseri fotoğrafları ve Kayseri haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Tarihi sikkeler için özel katalog yapmış

Türkiye Gündemi

Kayseri'nin Develi ilçesinde metruk binanın yıkımı sırasında meydana gelen göçükte enkaz altında kalan 1 kişi yaşamını yitirdi.

Türkiye Gündemi

Dükkanının önünde çıkan kavgayı ayırmak isterken silahla vurulan esnaf yaralandı.Silahla yaralanan Y.Ö. ile darp edilen H.G. ambulanslar ile hastaneye kaldırılarak...

Türkiye Gündemi

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bir kişi, yolcu olarak bindiği ilçe minibüste ölü bulundu.

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 13. kattan düşerek hayatını kaybeden anne ve 2 çocuğu, yan yana son yolculuğuna uğurlandı.

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde balkondan düşmek üzere olan çocuğunu kurtarmak isteyen anne, kucağındaki çocukla birlikte 13. kattan aşağı düştü.

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde iddiaya göre kız isteme konusu yüzünden çıkan kavgada 1 kişi silahla yaralandı.

Genel

Uluslararası Kayak ve Snowboard Federasyonu (FIS) Genel Kurulu’nda Doç. Dr. Fatih Karaaslan Sağlık Komitesi Üyeliğine seçildi.

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde 57 yaşındaki kanser hastası adam 3. kattan düşerek hayatını kaybetti.

Sağlık

Memorial Kayseri Hastanesi Gastroenteroloji Bölümü’nden Doç. Dr. Mustafa Kaplan, karaciğer büyümesi ve belirtileri ile ilgili bilgi verdi.

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde bir ortaokul öğrencisi, iddiaya göre para istediği kız öğrenciyi bacağından bıçakladı.

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde tırın işçi servisine çarpması sonucu meydana gelen feci kazada can pazarı yaşandı. Kazada 1’i ağır 33 kişi...

Backlink Paketleri