Kayseri Haberleri

Kayseri haberleri ve güncel Kayseri gelişmeleri, Kayseri ile ilgili tüm video, Kayseri fotoğrafları ve Kayseri haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


AFAD: “Kayseri’nin Sarıkız ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi”

Türkiye Gündemi

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde kaldığı rezidansın 7. katından aşağı düşerek hayatını kaybeden 20 yaşındaki genç kızın ses sanatçısı olduğu ortaya çıktı.

Türkiye Gündemi

Kaldığı rezidansın 7. katından aşağı düşen 20 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazanın ardından araç sürücüleri birbirine girdi. Kazada bir sürücü bıçaklanırken diğeri darp edildi.

Türkiye Gündemi

Kayseri’de yaşayan gazi Ömer Kılıçaslan, aldığı kurbanlık tüberkülozlu çıkınca şoka uğradı. Kurban satıcısını arayan Kılıçaslan, tehdit edilmesiyle ikinci şoku yaşadı.

Türkiye Gündemi

Ülke genelinde etkili olan kuvvetli yağışlar nedeniyle birçok şehirde sel meydana gelirken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 13 il için yeni...

Asayiş

Eniştesiyle kavga eden genç kız ayırmaya gelen komşularını bıçakladı

Asayiş

Yabancı uyruklu bir kişi, tartıştığı eşinin üzerine kaynar su döktü. Çığlıklarına komşular yetişti.

Eğitim

Kayseri’de yaşayan Hasan Canlıalp, ara verdiği liseyi 50 yıl sonra bitirerek, 72 yaşında Yükseköğrenim Kurumları Sınavı’na (YKS) girdi.

Türkiye Gündemi

Kayseri'nin Kocasinan ilçesindeki bir çocuk, iddiaya göre evinden ekmek almaya gitti ve kayboldu.

Ekonomi

Avrupa'nın en büyük karma alışveriş merkezi olan KUMSMAL Alışveriş Merkezi, yılın en büyük Evlilik Festivali'ne ev sahipliği yapacak.

Asayiş

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği'nin yürüttüğü çalışmalar sonucunda, 5 ayrı suçtan aranan ve...

Backlink Paketleri