Kayseri Haberleri

Kayseri haberleri ve güncel Kayseri gelişmeleri, Kayseri ile ilgili tüm video, Kayseri fotoğrafları ve Kayseri haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bulunan Kayseri Park AVM'de temizlik personeli, mescitte ölü bulundu.

Türkiye Gündemi

Yol kenarında cesedi bulunan ve daha sonra trafik kazasına kurban gittiği belirlenen gence çarpan sürücü tutuklandı.

Türkiye Gündemi

Hafif ticari araç ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralanan şahıs 25 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Türkiye Gündemi

Otomobilin su kanalına düşmesi sonucu meydana gelen kazada AK Parti Develi İlçe Başkan Yardımcısı Eyüp Aslantürk hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Bir bekçi, çalıştığı inşaatta ölü bulundu.

Türkiye Gündemi

Bir mezarlıkta sabah saatlerinde erkek cesedi bulundu. Kalbinden bıçaklandığı belirlenen şahsın öldürüldüğü düşünülüyor.

Türkiye Gündemi

Ankara'da terör saldırısı girişiminde bulunan teröristlerin Kayseri'de aracını gasp edip şehit ettikleri Veteriner Teknikeri Mikail Bozlağan, son yolculuğuna uğurlandı.

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde iddiaya göre ailesi ile arasında olan mal paylaşımına sinirlenen bir kadın, oturduğu evde yangın çıkardı.

Bir inşaatta asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bir köpeğin saldırısına uğrayan genç yaralandı. Gencin saldırıya uğradığı anlar ise kameraya yansıdı.

Motosikletin taksiye arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

İki farklı düğün salonundan çıkan araçların karıştığı kaza sonrasında çıkan kavgada uzman çavuş kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybederken 2 kişi de...

Backlink Paketleri