Kaza Haberleri

Kaza haberleri ve güncel Kaza gelişmeleri, Kaza ile ilgili tüm video, Kaza fotoğrafları ve Kaza haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak-Ankara karayolunun Bakacakkadı-Örmeci yolunda direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil takla atarak durabildi. Kazada 1'i bebek 3 kişi yaralandı.

Çaycuma

Çaycuma'da yaşanan feci trafik kazasında hayatını kaybeden 22 yaşındaki Sudenur Garip gözyaşları arasında ebediyete uğurlandı.

Zonguldak

Kocaeli’de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Ayşe Malkoç ve oğlu Fatih Malkoç’un Zonguldaklı Gazeteci Hasan Haşıl’ın yakınları olduğu öğrenildi.

Zonguldak

Zonguldak-Ankara kara yolunda kaza. Ekipler olay yerine harekete geçti.

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde otomobil bariyerlere ok gibi saplandı. Feci kazada anne ve oğlu hayatını kaybetti, sürücü ise yaralandı.

Bir inşaatta çatı yaptığı sırada dengesini kaybedip, çatı katından 9 kat aşağı düşen işçi hayatını kaybetti.

Bartın

Sabah saatlerinde evinden okula giden küçük kıza çevre yolunda otomobil çarptı.

Çaycuma

Zonguldak'ta kontrolden çıkan otomobilin takla atması soncu 23 yaşındaki araç sürücüsü hayatını kaybetti.

Zonguldak

Zonguldak çevre yolunda yolun karşısına geçmeye çalışan kadına tır çarptı

Eyüpsultan Kuzey Marmara Otoyolu Odayeri mevkiinde bir yolcu otobüsü ile tır çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybederken...

Bartın

Direksiyon kontrolünü yitiren şoför kaza yaptı. İlk olarak park halindeki kamyonla çarpıştı, ardından virajda kayarak durabilmek için refüje çarptı.

Zonguldak

Zonguldak-Ankara kara yolunda meydana gelen trafik kazasında hafif ticari araç yağış nedeniyle kontrolden çıkarak devrildi. Kazada 2 kişi yaralandı.

Backlink Paketleri