Kaza Haberleri

Kaza haberleri ve güncel Kaza gelişmeleri, Kaza ile ilgili tüm video, Kaza fotoğrafları ve Kaza haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Çaycuma

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde önceki gece meydana gelen trafik kazasında yaralanan Soner Gülşen genç yaşta hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir fabrika inşaatının hafriyat çalışmalarında meydana gelen göçükte yaklaşık bir kamyon toprağın altında kalan işçilerden biri 12...

Bolu

Bolu'da Alzheimer hastası olduğu öğrenilen 91 yaşındaki şahıs, hava almak için çıktığı balkondan düşerek hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 9 kişiden 6'sının kimliği belirlendi.

Türkiye Gündemi

Mersin'in Aydıncık ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 9 kişi öldü, 28 kişi yaralandı.

Çaycuma

Çaycuma’da meydana gelen kazada, önündeki araca çarpan sürücü otomobilin içinde sıkıştı. İtfaiye ekipleri sıkışan sürücüyü kurtarmak için mücadele etti.

Bartın

Bartın'da, Kozcağız Çaycuma karayolu Bedil köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, yüksek sesli müzik dinlerken direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, dereye...

Türkiye Gündemi

Bir kişi yaya olarak rampa aşağı iki bina arasında yürürken buzdan kayarak korkulukları aşıp binanın bahçesine düşerek hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Alkollü cip sürücüsünün çarptığı motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Alkollü olduğu belirlenen şahıs gözaltına alındı.

Türkiye Gündemi

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop-Samsun karayolunda geçirdiği trafik kazasında yaralandı. Kazada CHP'li vekil ile birlikte yaralanan toplam 4 kişi,...

Düzce

Düzce’de hafif ticari araç tıra arkadan çarpıp savruldu. Bariyerlere çarpıp devrilen araçta 1 kişi öldü, 1 kişi ise yaralandı.

Türkiye Gündemi

Kocaeli D-100 karayolunda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bariyerlere saplandı.

Backlink Paketleri