Kaza Haberleri

Kaza haberleri ve güncel Kaza gelişmeleri, Kaza ile ilgili tüm video, Kaza fotoğrafları ve Kaza haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Bolu

Bolu’da minibüs ve otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Hatay'dan havalandıktan sonra Gaziantep’in Nurdağı ilçesi kırsalında kaza kırıma uğrayan polis helikopterinin düştüğü alanda ve enkazda çalışmalar sabahın ilk ışıklarında...

Zonguldak

Zonguldak Kilimli sahil yolunda sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil beton yüklü miksere çarptı. Kazada araçlarda maddi hasar oluştu.

Zonguldak Ereğli'de akşam saatlerinde meydana gelen kazada bir otomobil takla attı. Kazada sürücü Göksel E. ve eşi Şenay E. yaralandı.

Kuzey Marmara Otoyolu, Çekmeköy mevkii, Edirne istikametinde yolcu otobüsünün tıra çarptığı feci kaza neticesinde 19 kişi yaralandı.

Zonguldak

Zonguldak'ta hatalı dönüş yapan Tofaş marka otomobil, ana yolda seyreden Tofaş araçla çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Zonguldak

Zonguldak Ankara karayolu Devrek Mevkinde trafik kazası meydana geldi. Kazada 2 kişi yaralandı.

Zonguldak

Zonguldak’ta sabah saatlerinde kaza meydana geldi. Kazada araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Zonguldak

Son Dakika: Zonguldak merkeze bağlı İncivez Mahallesi’nde sürücüsünün alkollü olduğu edilen bir araç kazaya neden oldu. Kaza sonrası doğal gaz...

Türkiye Gündemi

Bir inşaat firmasının şantiyesinde elektrik ustası olarak çalışan Mehmet Arslan, kaldığı konteynerde elektrikli ısıtıcısından çıkan yangında hayatını kaybetti.

Bartın

Bartın'da motosikletin önünü kaldırarak aksiyon yapmaya çalışan sürücü, kaldırımda yürüyen yaşlı bir kadına çarptı.

Türkiye Gündemi

Aynı yöne giden bisikletliye çarpan otomobil, kontrolden çıkarak park halindeki başka bir araca daha zarar verdi.

Backlink Paketleri