Kaza Haberleri

Kaza haberleri ve güncel Kaza gelişmeleri, Kaza ile ilgili tüm video, Kaza fotoğrafları ve Kaza haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Düzce

Düzce Yığılca Karayolu üzerinde minibüs ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı trafik kazasında araçlarda bulunan 5 kişi yaralandı.

Asayiş

Aydın'ın Didim ilçesinde yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaşamını yitirdi.

Türkiye Gündemi

Çanakkale’nin Çan ilçesine bağlı Ahlatlıburun köyü sapağında iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Van-Erciş karayolunda bariyerlere çarpan otomobil dik şekilde asılı kaldı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Asayiş

Sokak köpeklerinin kovaladığı genç kız otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Bu anlar ise saniye saniye görüntülendi.

Asayiş

TEM Otoyolu Seyrantepe mevkisinde bir aracın sıkıştırdığı cip sürücüsü, direksiyonu emniyet şeridine kırınca orada seyreden motosikletler cipe çarptı. Kaza sonucu...

Bolu

Bolu’da sabahın erken saatlerinde D-100 kara yolunda kontrolden çıkan araç, yolda savrularak sağ şeritteki refüje çarptı. Meydana gelen kazada 2...

Bolu

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde panelvan ile çarpışan motosiklette bulunan 2 kişi yaralandı.

Bartın

Edinilen bilgilere göre, Bartın-Amasra yolu Karaçay mevkiinde, S.Ç. idaresindeki Toros marka araç, arkadan seyir halindeki bir araca çarparak kaza yaptı.

Düzce

Düzce’de iki aracın çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin yüzü kanlar içerisindeyken yakınlarını araması dikkat çekti.

Kdz. Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde motosikletin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Asayiş

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde bariyerlere çarpan motosikletin dere yatağına uçtuğu kazada 2 genç hayatını kaybetti.

Backlink Paketleri