Kaza Haberleri

Kaza haberleri ve güncel Kaza gelişmeleri, Kaza ile ilgili tüm video, Kaza fotoğrafları ve Kaza haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak'ta, arkadaşlarına yetişmek için kırmızı ışıkta geçen ehliyetsiz motosiklet sürücüsü Varol T.Ç. (16), otomobile çarparak ağır yaralandı.

Kastamonu

Kastamonu’nun Cide ilçesinde kaldırıma çarparak takla atan otomobilin sürücüsü yaralandı.

Zonguldak

Bolu’da Ankara ile Zonguldak’ı birbirine bağlayan D-750 kara yolunda bariyerlere çarpan otomobildeki 6 kişi yaralandı.

Karabük

Karabük'te meydana gelen trafik kazasında kamyonetle çarpışan otomobil takla attı. Kazada her iki araçta bulunan 5 kişi yaralandı.

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde kontrolden çıkan otomobil yon kenarındaki elektrik direğine çarparak yan yattı, kazada bir kişi yaralandı.

Altur firmasına ait İstanbul Havalimanı'na işçi taşıyan servis minibüsü kontrolden çıkarak şarampole uçtu. Servis içerisinde bulunan 9 kişi yaralandı.

Bingöl’ün Genç ilçesinde kontrolden çıkan pikap şarampole yuvarlandı, kazada 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi yaralandı.

Bolu

2 aracın çarpıştığı kazaya, trafikte seyrederken kaza alanını fark etmeyip duramayan 4 araç daha karıştı. 6 aracın adeta birbirine girdiği...

Hafta sonu yaşanan kazada 4 kişinin hayatını kaybettiği yolda bir kaza daha meydana geldi. İki aracın karıştığı kazada 8 kişi...

Kırıkkale'de cip ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Erzincan’ın Refahiye ilçesinde gece saatlerinde dereye uçan otomobilde sıkışan yaralı sürücüyü İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri kurtardı.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 5 çocuğun hayatını kaybettiği, 2’si yetişkin 3 kişinin ise yaralandığı kaza bölgesinde incelemede bulunarak açıklama yaptı.

Backlink Paketleri