Kaza Haberleri

Kaza haberleri ve güncel Kaza gelişmeleri, Kaza ile ilgili tüm video, Kaza fotoğrafları ve Kaza haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Gaziantep’te motosiklet ile ters yönde gelen otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Bingöl’ün Genç ilçesinde kontrolden çıkar tır köprüde yan yattı. Yanmaya başlayan tır, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde hafriyat kamyonuyla çarpışarak takla atan otomobil, 15 metrelik istinat duvarından uçtu. Feci kazada 2 kişi yaralandı.

Bolu

Bolu’da otomobilin süt taşıma aracına çarpması neticesinde meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Sahibinin elinden kaçtığı öğrenilen at, cadde üzerinde seyir halinde olan motosikletliyi altına aldı. İlginç kaza anı ise güvenlik kamerasına saniye...

Zonguldak

Zonguldak Çevre yolu’nda kaza iki otomobil kafa kafaya çarpıştı.

Kaza yapan otomobil benzin istasyonuna daldı. Kazada yaralanan olmazken, sürücü ise olay yerinden kaçtı.

Yolcu otobüsü, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole uçtu. Otobüste ilk belirlemelere göre 11 kişi yaralandı.

Karabük

Karabük'te sürücüsünün kontrolünden çıkan tırın devrilmesi sonucu 1 kişi yaralandı.

El freni boşalan safari aracının uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada anne hayatını kaybederken 1 yaşındaki kızı ise yaralandı.

Düzce

Düzce'de Beypiliç'e ait tırın frenleri boşalınca ters şeride girip balatalarından yandı. Olayda 2 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, dükkana daldı. Kaza sırasında kaldırım üzerinde kimsenin bulunmaması büyük bir faciayı önlerken o anlar güvenlik kamerasına...

Backlink Paketleri