Kaza Haberleri

Kaza haberleri ve güncel Kaza gelişmeleri, Kaza ile ilgili tüm video, Kaza fotoğrafları ve Kaza haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Kastamonu

Kastamonu'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, bir binanın duvarını yıkarak içeri daldı. Kazada 1 kişi yaralandı.

Yolun karşısına geçmeye çalışan 10 yaşındaki çocuk, servis aracının altında kalarak hayatını kaybetti

Seyir halindeki otomobilin sürücüsünün, kavşağa kontrolsüz çıkan başka bir otomobile çarpmamak için yaptığı manevra kaza yapmasına sebep oldu.

Bolu

Bolu'da, Mudurnu Akyazı karayolunda maden suyu yüklü tır kontrolden çıkarak devrildi. Kaza sonucu Mudurnu Akyazı karayolu trafiğe kapandı.

Kırıkkale'de park halindeki tıra arkadan çarpan otomobilin hurdaya döndüğü kazada aynı aileden 2'si çocuk, 4 kişi ağır yaralandı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada ağır yaralanan kadın, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Düzce

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Kırıkkale'nin Delice ilçesine bağlı Çerikli beldesinde, hemzemin geçitte beton mikserine yük treni çarptı.

Zonguldak

Zonguldaklı polis memurları Kahraman Kudu ve eşi Filiz Kudu, Çorum’un Sungurlu ilçesinde geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybetti.

Karabük

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Otomobil baraj gölüne uçtu. Baraj kapakları açık olmadığı için suyun debisinin düşük olması muhtemel bir faciayı önlerken, araçta bulunan aynı...

Zonguldak

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Çatak köyünde meydana gelen patpat kazasında bir kişi yaralandı.

Backlink Paketleri