Kaza Haberleri

Kaza haberleri ve güncel Kaza gelişmeleri, Kaza ile ilgili tüm video, Kaza fotoğrafları ve Kaza haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak-Bartın karayolu üzerinde, Gökçebey ilçesi Bakacakkadı beldesinde meydana gelen kazada, direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil yoldan çıkarak tabela direğine çarptı.

Bilecik'te aylardır bitmeyen yol çalışması için hem sürücüleri çileden çıkartırken buna bir de mağduriyetler eklendi. Yolun ortasına montalanan duba, bir...

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde seyir halindeki otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen araca arkadan çarptı. Takla atan otomobilin sürücüsü yaralandı.

Bolu

Minibüs ile kamyonun arasından geçmek isteyen motosiklet, minibüse çarptı. Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde 3 tırın karıştığı zincirleme trafik kazası sebebiyle İstanbul istikametinde 11 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.

Çaycuma

Çaycuma İlçe Özel İdare Müdürü Kemalettin Yaşar, kendi kullandığı motosikletle Ramazanoğlu Köyü’nden Çaycuma istikametine seyir halindeyken trafik kazası geçirdi.

Bolu

Bolu’da virajı alamayan yem yüklü tır, dorsesiyle beraber yol kenarına devrildi.

Düzce

TEM Otoyolu'nun Düzce kesiminde çimento yüklü tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada hafif şekilde yaralanan sürücü çaresizce yardım...

Bolu

TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli geçişinde kontrolden çıkan otomobil, tünel içindeki acil çıkış kapısına çarptı. Kaza nedeniyle yol kısa süreliğine...

Bolu

Araç kiraladıkları kişiye ulaşamayınca ihbar ettiler: Otomobil uçuruma devrilmiş halde, sürücü ise ölü bulundu

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, motosikletli kuryeye çarptıktan sonra takla atarak bir sitenin bahçesine devrildi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada otomobille çarpışan motosikletteki 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Backlink Paketleri