Kdz.Ereğli Haberleri

Kdz.Ereğli haberleri ve güncel Kdz.Ereğli gelişmeleri, Kdz.Ereğli ile ilgili tüm video, Kdz.Ereğli fotoğrafları ve Kdz.Ereğli haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Kdz. Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde sahil bandında çıkan kavga, polisin müdahalesiyle son buldu.

Zonguldak

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

Kdz. Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde Motosiklet Kullanımında Artışından sonra Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik şubesinin Denetimleri sonuç vermeye başladı.

Kdz. Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinin 18 Haziran Fransız işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü düzenlenen çeşitli törenlerle kutlandı.

Kdz. Ereğli

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık, düzenlenen bayramlaşma programında, belediye çalışanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri,...

Zonguldak

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik suçlarından adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde otomobilin direğe çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir evde çıkan yangında, ev kullanılamaz hale geldi.

Kdz. Ereğli’nin tanınmış iş insanlarından, Beydun İnşaat ve Yenihaber Gazetesi’nin sahibi SüleymanKulaksız'ın annesi vefat etti.

Zonguldak

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir motosiklet ve üç aracın karıştığı zincirleme kazada 6 kişi yaralandı. Kazada bir tilki telef oldu.

31 Mart Yerel Seçimleri’nde bir rekora imza atarak 6. Kez Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı görevine seçilen Halil Posbıyık’ın eşi, Kadın...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde evinin geçimini sağlamak için taksi şoförlüğü yapan oğlunun durakta darp edildiğini öğrenen anne şikayetçi oldu.

Backlink Paketleri