Kocaeli Haberleri

Kocaeli haberleri ve güncel Kocaeli gelişmeleri, Kocaeli ile ilgili tüm video, Kocaeli fotoğrafları ve Kocaeli haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, dairesinin 4. katındaki camları silerken düşen bir kadın, hastaneye kaldırıldıktan sonra hayatını kaybetti.

Sağlık

Kulak Burun Boğaz Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Ömer Faik Sağun, burun estetik ameliyatının 17 yaşından önce olunmaması gerektiğini söyledi.

Türkiye Gündemi

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir şahıs cami minaresine çıkıp atlamak istedi. Polis ekiplerinin uğraşları neticesinde, şahıs vazgeçirilerek aşağıya indi.

Türkiye Gündemi

M Grup  Özel Güvenlik Hizmetleri Kocaeli- Gebze bölgesinde çalıştırılmak üzere güvenlik görevlisi alacak. Mülakatlar, 16.06.2023 Cuma günü yapılacak.

Türkiye Gündemi

Kocaeli'de kendisini aldattığını iddia ettiği eşini boğazını kesip, 12 yerinden bıçaklayarak öldüren sanığın yargılanmasına devam edildi.

Kültür Sanat

Kaza yapan otomobilin sürücüsü bulunamayınca çekiciyle araç kaldırıldı

Türkiye Gündemi

Kocaeli’de oto yıkamacıda yaşanan kavga neticesinde iş yeri sahibi kalbinden bıçaklanarak öldürüldü.

Türkiye Gündemi

Kocaeli’de akrabalar arasında çıkan kavgada kurşunların hedefi olan 3,5 aylık hamile kadın hayatını kaybederken, 9 yaşındaki bir çocuk ise yaralandı....

Türkiye Gündemi

Kocaeli'de 2 gün boyunca düzenlenen Off-Road Festivali kıyasıya mücadele ile başladı. 500 araçla 100 sporcunun katıldığı Off-Road Festivali'nde heyecan zirveye...

Asayiş

Kocaeli'nin Kartepe ilçesindeki bir inşaatta demir profillerin yüksek gerilim hattına temas etmesi neticesinde 3'üncü kattaki iskelede çalışan işçi elektrik akımına...

Asayiş

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir genç, aracın camından havaya ateş açan maganda yüzünden ölümden döndü. Mermi çenesini sıyıran genç şikayetçi oldu.

Dolandırıcılık suçundan hakkında 16 yıl 2 ay hapis cezası bulunan şahıs ekipler tarafından yakalandı.

Backlink Paketleri