Kozlu Haberleri

Kozlu haberleri ve güncel Kozlu gelişmeleri, Kozlu ile ilgili tüm video, Kozlu fotoğrafları ve Kozlu haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Kozlu

Kozlu Belediyesi baraj isale hattı yenileme çalışmaları başladı.

Zonguldak

Zonguldak Kozlu ilçesinde karne sonrasında öğrenciler ilin 10 değerinin isminin verildiği bisikletlerle trafik eğitimi aldı.

Kozlu

SON DAKİKA: Kozlu Limanı, deniz seviyesinin yükselmesi nedeniyle sular altında kaldı.

Kozlu

Zonguldak’ın Kozlu İlçe Belediye Başkanı Ali Bektaş yaptığı açıklamada, “İlimizin en büyük spor salonu ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Kozlu

Kozlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü "Geleneksel Çocuk Oyunları ve İlkokul Fiziksel Etkinlik...

Eğitim

Kozlu Halk Eğitim Merkezi’nde (KHEM) faaliyet gösteren Ayla Gümülcine Atölyesi, geri dönüşümde değerlendirdiği ürünleri sanatseverlerin beğenisine sundu.

Kozlu

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde sokağa inen domuz panik oluşturdu.

Kozlu

Zonguldak Kozlu Anadolu Lisesi öğrencileri Kozlu sahilinde çevre temizliği yaptı.

Kozlu

Türkiye Çevre Haftası kapsamında Kozlu Limanında etkinlik düzenlendi. Dalgıçlar denize dalarak biriken atıkları topladılar.

Asayiş

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde hurdacı dükkanında 1 kişinin hayatını kaybettiği patlamada gözaltına alınan Abdullah B. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Asayiş

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde bir kişinin hayatını kaybettiği patlamada gözaltına alınan iş yeri sahibi Abdullah B. Adliyeye çıkartıldı.

Asayiş

Zonguldak'ta hurdacıda bir kişinin hayatını kaybettiği patlama ile ilgili işyeri sahibi gözaltına alındı.

Backlink Paketleri