Market Haberleri

Market haberleri ve güncel Market gelişmeleri, Market ile ilgili tüm video, Market fotoğrafları ve Market haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak halk pazarında fiyatlar gün geçtikçe yükselmeye devam ediyor. Akaryakıta gelen zam etiketlere yansıdı.

Gece saatlerinde havalandırma penceresinden girdiği marketten 40 bin liralık sigara çaldığı iddia edilen bir kişi, polis tarafından gözaltına alındı.

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde bir kadının raftan bebek mamasını alarak eteğinin içerisine sakladığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Zonguldak'ta okul kırtasiye alışverişlerini Migros Carrefour gibi gros marketlerden yapmak isteyen vatandaşlar stokları tüketti.

Ekonomi

Marketlerde toplu satışa izin verilmemesine rağmen, Zonguldak’ta kahvaltı üzerine hizmet veren bazı işyeri sahipleri kurumsal marketlerden indirimde olan ürünleri ucuza...

Ekonomi

Elazığ’da tarladan ortalama 4 liraya çıkan domatesin fiyatı pazarda 15 ve markette 30 liraya kadar çıkıyor. 3 bin dönüm alana...

Ekonomi

Market poşetlerine zam geldi. Poşetlerin geri kazanım katılım payının güncellendi.

Türkiye Gündemi

Mersin'de bir iş yerine düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Ekonomi

Bakkal ve marketlerde 2 buçuk litre gazlı içecek 45 liraya yaklaştı, kafelerde ise bardağı aynı fiyat

Ekonomi

KDV oranlarındaki artışın ardından etiket değişikliğine giden marketlerde sistemler kilitlendi. Çok sayıda markette satış yapılamıyor.

Kültür Sanat

Denizli’de alışveriş yapmak için markete giren yaşlı kadın, sevdiği müziğin çalındığını duyunca reyonların arasını sahneye çevirdi.

Asayiş

Zonguldak’ta hırsızlık yapan 2 kişi yakalandı.

Backlink Paketleri