Meteoroloji Haberleri

Meteoroloji haberleri ve güncel Meteoroloji gelişmeleri, Meteoroloji ile ilgili tüm video, Meteoroloji fotoğrafları ve Meteoroloji haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Meteoroloji tarafından yapılan son analizlere göre, ülke genelinde hava sıcaklıklarında artış yaşanırken, yağışlı hava yurdu terk ediyor.

Türkiye Gündemi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin analizlerine göre bölge bölge hava durumu verileri paylaşıldı.

Zonguldak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Batı Karadeniz’de fırtına bekleniyor.

Türkiye Gündemi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından Düzce'de sağanak etkili oldu. Yağışa hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Zonguldak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Zonguldak'a sağanak yağış uyarısının ardından aniden başlayan sağanak yağış etkili oldu.

Türkiye Gündemi

Meteoroloji 14. Bölge Müdürlüğü, Van, Bitlis, Muş ve Hakkari için kar yağışı uyarısında bulundu.

Türkiye Gündemi

Ekim ayında yazdan kalma havalar yaşanırken, meteoroloji uzmanı Kerem Ökten'den dikkat çeken bir uyarı geldi

Zonguldak

Batı Karadeniz kıyı kesiminde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor

Türkiye Gündemi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin farklı bölgelerinde hava durumu farklılık gösterecek.

Türkiye Gündemi

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, Bartın'ın kuvvetli yağışa hazırlıklı olmasını söyledi.

Türkiye Gündemi

Meteoroloji duyurdu: Yağmur ve soğuk hava geri dönüyor

Zonguldak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son dakika değerlendirmesine göre, Zonguldak’ı bugün parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak...

Backlink Paketleri