Motosiklet Haberleri

motosiklet haberleri ve güncel motosiklet gelişmeleri, motosiklet ile ilgili tüm video, motosiklet fotoğrafları ve motosiklet haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Otomobille çarpışarak ağır yaralanan motosiklet sürücüsü, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Otomobilin önünde seyreden motosiklete çarpması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücü olay yerinde hayatını kaybetti.

Motosikletiyle giderken önüne atlayan gence ‘oğlum kenardan git’ diyen adam bıçaklandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan kararla ikinci el taşıt satışında uygulanan 6 ay ve 6 bin kilometre sınırlamasına motosiklet de dahil edildi.

Karabük

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde çarptığı motosikletinin ölümüne sebep olan hafif ticari aracın sürücüsünün 2.60 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

Bolu

Bolu'da motosiklet geçişine kapalı olan İzzet Baysal Caddesi'nde polis ekipleri tarafından denetim yapıldı. Denetim çerçevesinde caddeye giren motosiklet sürücülerine 436...

Düzce

Düzce'de bir sürücü, devriye atan polisleri görünce 3 tekerlekli motosikleti bırakıp kaçtı. Yapılan incelemelerde motosikletin çalıntı olduğu tespit edildi.

Bartın

Bartın’da kaza geçirenlere yardım için duran araca, arkadan gelen motosiklet çarptı. Motosiklettekiler yola savruldu!

Zonguldak

Zonguldak Valiliği’nden yapılan açıklamada, motosiklet, motokurye ve scooterların trafiğe çıkmamaları istendi.

Asayiş

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması Timleri, bölgedeki motosiklet ve bisiklet kullanıcılarına yönelik geniş çaplı trafik denetimleri gerçekleştirdi.

Kamyonet ile çarpışan motosiklet sürücüsü, acısını unutup bilgisayarını sordu.

Para dolu çantasını gasp edildiği iddia edilen Ukraynalı turist, motosikletli 2 şüpheliye aracıyla çarptı, ölümlerine neden oldu

Backlink Paketleri