Motosiklet Haberleri

motosiklet haberleri ve güncel motosiklet gelişmeleri, motosiklet ile ilgili tüm video, motosiklet fotoğrafları ve motosiklet haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak Acılık Caddesinde seyir halindeki motosiklet önündeki kamyona çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde ana yoldan yan yola dönüş yapmak isteyen bir otomobile, aynı yönde giden motosiklet çarptı.

Düzce

Düzce'de iki motosikletin çarpıştığı kazada metrelerce yerde sürüklenen 2 sürücü yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Aksaray'da bir apartmanın garajından motosikleti çalan örtülü hırsızlar anbean güvenlik kamerasına yakalanırken, polisin operasyonuyla yakalanan 2 hırsız tutuklandı.

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde kontrolden çıkan motosikletteki sürücü ve yolcu yola savrularak yaralandı.

Aydın’ın İncirliova ilçesinde bir otomobil, tartıştığı motosikletliye çarpıp olay yerinden kaçtı, motosiklet sürücüsü yaralandı.

Motosikletle bir otomobilin önünü keserek durduran 2 kişi sürücüye tabancayla ateş açarken sürücü omzuna isabet eden kurşunla yaralandı.

Motosikletle seyir halinde olan nişanlı çift kaza yaptı. Yaralılara o esnada yoldan geçen sağlık ekipleri müdahale etti.

Gaziantep’te motosiklet ile ters yönde gelen otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Sahibinin elinden kaçtığı öğrenilen at, cadde üzerinde seyir halinde olan motosikletliyi altına aldı. İlginç kaza anı ise güvenlik kamerasına saniye...

Türkiye Gündemi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada metrelerce sürüklenen motosikletin sürücüsü ağır yaralandı.

Asayiş

Kırmızı ışıkta geçen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti, arkadaşı yaralandı

Backlink Paketleri